Álmai otthonának megtalálása nem is annyira egyszerű. Sokan viszont nem vállalkoznak az építésre, hiszen túl sokáig eltarthat. Az eladó lakás 16. kerület kedves, csendes környékén garantáltan mindenkinek a kedvencévé fog válni. Az ingatlan 1993-ban épült, bár azóta szépen felújították. A szobák csodaszépek, új festést kaptak, a járólapok ki lettek cserélve laminált parkettára, illetve az ablakok is szemet gyönyörködtető műanyag nyílászárók.

 

A 218 m2-es ingatlan Árpádföld egy kedvelt, csendes utcájában helyezkedik el. A jó levegőjű kertváros családoknak, fiatal pároknak és idősebbeknek egyaránt kiváló megoldás. A lakás 5 szobával rendelkezik, valamint két szinttel. A sorház lakás 200 m2-es területén garázs, nagyobb méretű terasz és kert is megtalálható. Az utca igazán hangulatos, a szomszédok kedvesek és közvetlenek, az összkép pedig mindenképpen hangulatosnak mondható. Az eladó lakás 16. kerület területén igaz, hogy 22 éve lett már megépítve, de még mindig minőséginek mondható.

A vezetékekkel semmi baj sem volt eddig, nem kellett semmilyen csövet lecserélni. A lakás természetesen ez idő alatt korszerűsítve lett belsőleg. A háromrétegű ablakok nagyon jól szigetelnek, ezért télen nem engedik be a hideget, nyáron pedig nem kell tartani a hőségtől. Az eladó lakás 16. kerület részén olyan modern tetőtérrel rendelkezik, amelyikben megtalálható egy szauna, zuhanyzó és háztartási helyiség is. A pincében pedig hobby szoba áll a rendelkezésére a kézműveseknek. Ez az ingatlan igazi otthona lehet bárkinek.