Átható csatorna bűz terjeng lakásában? Ha azonnali megoldásra van szüksége Hajdúnánás területén, hívja a Duguláselhárítás Hajdúsámson szakembereit.

 

Sajnos néha előfordul, hogy még a legtisztább háztartásban is csatorna szag terjeng. A konyhánkban vagy fürdőszobánkban terjengő bűzt ritka esetben okozhatja a dugulás. Ha meggyőződtünk arról, hogy dugulásnak nincs nyoma, és a csatorna szag még mindig érezhető, akkor azt okozhatja a légbeszívó szelep hiánya vagy a strang vezeték dugulása. A légbeszívó szelep a nagyobb mennyiségű víz lefolyásakor játszik fontos szerepet, ilyenkor a lezúduló víz vákuumot idéz elő, ami kiszívhatja a bűzelzárókból a vizet, ezzel okozva a csatorna bűzt.

Ha állandó a csatorna szag, vagy bugyborékoló hangokat tapasztal, akkor valószínűleg hiányzik ez a szelep. A légbeszívó hiányát utólag is lehet pótolni, elhelyezhető a strang aknában vagy a tetőn is. Sok esetben előfordul, hogy az építkezés során nem építik ki a csatorna kiszellőző vezetékeket, melyeknek igen fontos szerepük van.

Ha sehogy sem tud rájönni, mi okozhatja a csatorna szagot, hívja a Duguláselhárítás Hajdúsámson szakemberit, akik kiderítik és megszüntetik a probléma okát!