Szeretne egy félkész házat vásárolni? Írja be a keresőbe, eladó házak Budapest és máris választhat a több száz kínálatból! Hogy megkönnyítsük a dolgát, mi most eladásra kínálunk Önnek egy félkész családi házat Budapest XXII. kerületében. Az ikerház egyik fele készen van, a másik részének elkészítése zajlik.

 

A pince és a földszint be van fejezve, az emelet még elkészítésre vár. A házhoz elkészült kivitelezési terv alapján, 30 millió Forint szükséges a ház befejezéséhez, de ha az egyszerűbb nyílászárók, szigetelés mellett dönt, elkészíthető 20-25 millióból is. Az ikerház jelenlegi ára 29,9 millió Forint.

A telken ideiglenes áramszolgáltatás van, két kerti csap szolgáltatja a vizet, gáz a telekhatáron szintén megtalálható. A csatornarendszer ki van alakítva a telken. A pincerészre tároló helyiséget, szaunát, két autóbeállót is terveztek.

Az új tulajdonos változtathat ezen az elképzelésen. Eladó házak Budapest környékén jelentős számban megtalálhatóak, de olyan, amit saját elképzelése szerint könnyen átalakíthat, csupán kevés akad.