Az üzleti életben a személyes kapcsolatoknak ritkán van lehetősége megjelenni, mégis – mindenki tudhatja személyes tapasztalatból, hogy sokszor olyannal a legjobb üzletet kötni, akit valóban ismerünk valamennyire, akinek akkor is eszébe jutunk, ha nem éppen csak üzletről van szó.

Ön is könnyedén építhet olyan képet magáról, amely pozitívan hat majd, amely egész partnerkörében úgy pozícionálja majd, hogy az adott pillanatban éppen Ön mellett döntsenek. Ezt egyedi ajándékok, kis figyelmességek segítségével segítheti elő a legjobban.

Néhány kis egyedi ajándék igazán semmiségnek tűnik – olcsón beszerezhető, semmiféle gondot vagy vesződséget nem jelent, a másik oldalon azonban rengeteg hasznot hajthat. Ha akár ünnepekkor, például karácsonykor valami kicsit is személyesebb ajándékkal lepjük meg partnereinket, biztosak lehetünk benne, hogy pozitív kép kialakulását segítjük elő. Ha bizalmi kérdésekről van szó, jobban hajlanak majd arra, hogy olyan mellett határozzanak, akin azt látják, hogy nem csak a pénz érdekli, hanem a személyes kapcsolatok fenntartásába is hajlandó energiákat fektetni.

Személyes ajándék a bizalomért

Ami kiemelten fontos ilyenkor, az egyediség, az egyedi reklámajándék. Nálunk rengeteg lehetőség közül választhat – bár a hagyományos ajándékok, mint például a kicsit különlegesebb kivitelezésű, megjelenésű irodaszerek is nagy hatást érhet el, egy-egy személyre szóló figyelmesség még nagyobb hatást tehet.

Nem kell itt nagy és bonyolult dolgokra gondolni. Akár néhány kézműves desszert, van éppen egy nagy gonddal elkészített, egyedi fémdobozban ajándékozott szivar is remek lehet, s a megajándékozott valóban úgy fogja érezni, nem egy egyszerű, személytelen üzleti kapcsolatot tart fenn, hanem bizalmi viszonyt.

Legyen az ajándék akár praktikus, akár valamilyen kreatív dísztárgy, mi a segítségére lehetünk abban, hogy mindenkinek megtalálhassa a legmegfelelőbb személyes figyelmességet. Bízza ránk magát, és javítsa úgy kapcsolatait, hogy ez szinte semmilyen energiájába nem kerül, befektetése pedig sokszorosan megtérül majd.