A hosszú, egészséges, igényeinknek megfelelő színben pompázó körmök mindannyiunk álmai között szerepelnek. A nem megfelelő táplálkozás, genetikai adottságaink azonban befolyásolják, hogy mennyire sikerül megnöveszteni a körmöket, és azok milyen sokáig maradnak meg letöredezés nélkül. A gél lakk kifejezetten jó hatással van a gyenge, töredező körmökre, de előnyei nem merülnek ki ennyiben. Az otthoni és szalonban történő használatra is kiválóan alkalmas gél lakkok széles választékban elérhetőek napjainkban, és teszik egyszerűvé a manikűrözést. Ismert márka az Extreme, de rajta kívül sok más igényes, színvonalas termékcsalád közül is válogathatnak a kifogástalan körmökre vágyók.

 

 

A megfelelő márka választásával akár két héten át tartós, lepattogzástól mentes körmöknek örvendhetünk, ráadásul a száradási időre sem kell egy örökkévalóságig várni. A minőségi gél lakk nagy segítséget jelent abban, hogy sikerüljön a természetes körmöket hosszúra megnöveszteni, ne repedjenek be azok, és eredményesen leszokhassunk az esetleges körömrágásról is. A sima körömlakkoknál sokkal tartósabb megoldást kínáló gél lakkok elérhető áron beszerezhetőek, és sokáig elegendőnek bizonyulnak, mivel a hagyományos lakkoknál ritkább felkenést igényelnek. Akár otthoni használatra is kiválóan alkalmasak, s a megfelelő UV lámpával társítva egyszerűen használható, gyors és látványos eredményeket produkáló alapanyagot tudhatunk magunkénak személyében.

A mindennapi megjelenésben fontos szerep jut a kéznek, a körmök ápoltságának. Különösen így van ez, ha nőkről van szó, ugyanis az ápolt, igényesen festett körmök sokat elárulnak viselőjük nőiességéről és arról, mennyire figyel oda megjelenésére. Akár egy minimális lepattogzás is azonnal az ápolatlanság és az igénytelenség érzetét keltheti, ezért megéri tartós eredményt kínáló lakk típusok mellett letenni a voksot. A gél lakk használatával nem fordulhat elő, hogy a mindennapi elfoglaltság akár néhány nap után nyomot hagyjon a lakkozás minőségén. Nem véletlen örvend a gél lakk egyre nagyobb népszerűségnek otthoni használatra és szalonokban egyaránt. A keményre kötött anyag a körmökön magas fényt biztosít, s ugyanakkor gondoskodik a hosszan tartó ápoltságról is. Alkalomtól és korosztálytól függetlenül mindenki megtalálhatja a színben ideális fajtákat.